出現在校園裡的梅根王妃

嵌入:
文字-A A +A

薩塞克斯公爵夫人梅根 (Duchess of Sussex) 於18年5月與哈利王子結婚,並在今年陸續接收王室工作。由於英國王室熱於慈善工作,每位王室成員都會成為某些慈善機構的贊助人以進行更高效的合作。今日(31日),梅根在倫敦大學城市學院亮相,出席在成為大英國協大學協會贊助人後的第一次公開活動。大英國協大學協會擁有來自全球各地共500多間教育相關組織的成員。其宗旨為“提昇國際在高等教育上的合作與共識,並提供更廣泛的服務和所需要的設施。”梅根於今年一月初接手伊莉莎白女王擔任協會的贊助人一職。 由於梅根本身在大學的時候也因為得到獎學金的幫助,才能順利完成學業。她更能夠體會到高等教育的重要性。

 

為了歡迎梅根的到來,所有學校的師生以及民眾一早在大門口聚集,希望可以看到這位皇家成員。梅根也很大方的與大家打招呼並快步走進學校參加會議。這次的行程,在其他大學協會的學者陪同下,梅根與許多透過協會幫助能夠在英國完成學業以及正在英國讀書的同學們見面和視訊。討論這些獎學金提供給他們的讀書機會以及為他們帶來的生活轉變,也提到了英國大學裡的種族以及性別不平等,並且希望在未來可以有更多政策改變這些問題。

 

記者 倫敦 報導

 

Duchess of Sussex made an appearance today at City, University of London for Her Royal Highness' first official engagement as a Royal patron of the Association of the Commonwealth Universities (ACU).

 

City is one of the 500 member institutions of the association and it is dedicated to building a better world through the promotion of higher education.

 

The patronage has been passed on to Meghan by the Queen earlier this month and Dr Joanna Newman, The Chief Executive and Secretary General of the ACU, said: “The Duchess shares our passion for the transformational power of higher education, and Her Royal Highness’s support will help champion higher education as a force for good in the Commonwealth and beyond.”

 

Hundreds of people gathered around outside the institution, hoping to catch a glimpse of the duchess. During Her Royal Highness' visit, the Duchess met with academics from across the ACU’s network and chatted with students from the Commonwealth who are now studying in the UK and for whom access to university has transformed their lives.

 

FB留言板

PeoPo 討論區

回應文章建議規則:

  • 文章屬於開放討論空間,回應文章的議題與內容不代表本站的立場
  • 於明知不實或過度謾罵之言論,本站及文章撰寫者保留刪除權
  • 請勿留下身份證字號、住址等個人隱私資料,以免遭人盜用,本站不負管理之責
  • 回應禁止使用HTML語法
3

加入時間: 2018.06.19

sharon0804

加入時間: 2018.06.19
5則報導
5則影音
1則OnTV

誰推薦本新聞

作者其他報導

1:29

馬路上的無名英雄-義交

2018-10-12
瀏覽:
3,814
推:
15
回應:
1
1:40

美的藝能學習

2018-07-25
瀏覽:
3,800
推:
9
回應:
0
2:47

參加社團 為自己的人生加分

2018-07-19
瀏覽:
6,584
推:
84
回應:
31
1:55

老有所養 長照專訪

2018-07-11
瀏覽:
3,585
推:
33
回應:
0

出現在校園裡的梅根王妃

搜尋表單

目前累積了170,014篇報導,共11,974位公民記者

目前累積了170,014篇報導

11,974位公民記者